בלוג עדכונים: אוכל
כשעידן (פומפי) בושארי זכה במסעדה לשנה, מעטים האמינו שיצליח להרים מקום שיחזיק יותר מזה. שנתיים אחרי אכלנו שם מח עצם מגולגל בפוקצ'ה, סלט ענבים קפואים וניוקי בצק רבוך נפלאים, שמוכיחים שהוא לגמרי עשה את זה. עכשיו על האש: תפריט טונה אלבקור
| 2 חשיפות | 2/10
לילה טוב מתחיל בארוחה טובה - וגם באוכל עצמו יש דרך ליצור אווירה רומנטית וסקסית. קבלו רעיונות למאכלים סקסיים שכיף לאכול ביחד כדי להתניע ערב מלא תשוקה
| 4 חשיפות | 3/8
אין מה לעשות, אתם תרצו שהם יאכלו משהו מזין, הם סביר להניח יעדיפו ג'אנק. ככה זה, הורים וילדים. רגע, אמרנו שאין מה לעשות? מה פתאום, יש לנו בשבילכם שלל רעיונות למנות טעימות שגם הערכים התזונתיים שלהן סבבה, שהילדים יאהבו ללא קושי. מתאים, כמובן, גם לגדולים
| 2 חשיפות | 3/8
האבקה היא מרכיב הכרחי בסלטים כמו לארב או נאם טוק (המתכונים בלינק אינם טבעוניים) והיא מוסיפה למאכלים מרקם קראנצ'י וטעם קלוי. אפשר להוסיף אותה גם לקציצות ולמרקים. כמות של 3 כפות אורז תספיק ל-4 מנות של לארב. אפשר להכין כמות גדולה יותר ולשמור אותה במכל אטום לשימוש עתידי. במקרה כזה רצוי לתת לה עוד קלייהThe post אבקת אורז קלוי first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי |
| 2 חשיפות | 3/8
בתאילנד משתמשים בדג (בדרך כלל Snakehead fish) שהומלח ויובש בשמש במשך יום-יומיים. אם הצלחתם למצוא מוצר דומה, קנו אותו. אם לא, קחו דג טרי ושפשפו אותו במלח. הניחו על רשת במקרר למשך יממה (בלי כיסוי) ואז צלו אותו בתנור. ייבוש במקרר עובד לא פחות טוב מייבוש בשמש. אם יש לכם מכשיר ייבוש אפשר גם להשתמשThe post אבטיח עם שאלוטס פריכים ודג מיובש first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי |
| 5 חשיפות | 2/10
מה המצרך הכי שכיח במקפיאים בישראל? לא בדקנו, אבל יש לנו הרגשה חזקה שמדובר בבשר טחון. מכל אינספור הדרכים להשתמש בו, אספנו את האהובות עלינו ביותר: מתכונים לקציצות, עראייס, אמפנדס, צ'ילי קון קרנה ועוגת כרוב, מתכוני בשר טחון עם אורז ובלי אורז - כל אחד ומה שהוא אוהב
| 2 חשיפות | 3/8
אחד המאכלים הכי אהובים עלי במטבח התאי הוא משהו שאף פעם לא העזתי לנסות להכין בעצמי כי חשבתי שזה מסוכן מדי. אני מתכוונת למתכונים ממשפחת הנֶאאם – בשרים שעברו התססה בעזרת תערובת של אורז דביק, מלח ושום. מעסים את הבשר בתבלינים ובאורז הדביק, אורזים בשקיות ניילון מהודקות ומניחים ליומיים-שלושה מחוץ למקרר. התוצאה היא בשר חמצמץ-מלוחThe post נֶאאם: בשר מותסס באורז דביק, שום ומלח first appeared on סאנוק, ...
עדי |
| 2 חשיפות | 3/8
משקיעים 5 דקות, ומסתדרים לכמה ימים טובים
| 1 חשיפות | 3/7
התשובה היא שמדובר בשניצל דג, אבל לא סתם דג כי אם דג מתורבת, שנוצר במעבדה בטכנולוגיה סופר מתקדמת של שכפול תאים. אז האם מצוקת הדגה העולמית עומדת בפני פתרון? והאם מדובר במיזם שיציל את הצלופחים מסכנת הכחדה? השאלה הראשונה שצריכה להישאל היא בכלל איך הטעם. והתשובה: אנחנו עדיין לא שם, אבל נראה שזה בהחלט הכיוון
| 2 חשיפות | 3/8
בשנה האחרונה והמטורללת שעברה על העיר אילת, וכמובן על כולנו, בכל זאת התרחשו כמה התפתחויות קולינריות בעיר שפעם הייתה עיר נופש, ועכשיו שמה נקשר לא פחות מזה בפינוי אוכלוסייה ובטילים יד ראשונה מתימן. ובכל זאת, החיים ממשיכים: הסושי שצופה לבריכה, הבראנץ' המושלם, האיטלקית וכמובן הכשרות החדשה של אדי - רשמו אותן לפניכם
| 2 חשיפות | 3/8
אחרי ההצלחה הכבירה של פופ אפ הספנקופיטה של מאפיית ללוש מבארי ומאפיית לחמים התל אביבית ("התכנון היה 5 ימים אבל זה הפך לבום על קולי"), רשת המאפיות של אורי שפט נותנת במה לעוד אחד מהמאפים המפורסמים של בארי, והפעם השטרודל של פסי, יונה ומזי
| 8 חשיפות | 3/7
אם הצירוף "מסעדה חלבית" עדיין שולח אתכם לכיוון התפודים המוקרמים והפסטה עם הפטריות מקופסה של שנות ה-90, אתם חייבים לעדכן גרסה. המסעדות החלביות של היום הן כבר משהו אחר, עם תפריט מלא בירקות, דגים וגם גבינות ופסטות נהדרות. ומה עם הבשר? במסעדות שכאן למטה (רובן המכריע, אגב, כשרות) לא תרגישו בחסרונו אפילו לשנייה
| 2 חשיפות | 3/8
התפריט אומנם יורה לכל הכיוונים והמנות עצמן דומות מדי אחת לשנייה, אבל השווארמה (הטבעונית) שאכלנו ב-JEREM לחלוטין עברה את מבחן השווארמה שלנו בהצטיינות
| 2 חשיפות | 3/8
הבר-מרפסת של רביבה וסיליה הופך למיני-טברנה יוונית עם האפי האוור שווה לימים החמים, וילה מארה מציעה עסקיות משתלמות ובלא מעט מסעדות וברים משיקים תפריטי קיץ מעניינים. חדשות האוכל של השבוע
| 2 חשיפות | 3/8
וחלק גדול מזה הוא דווקא מחמאות, לפחות למי שאוהב אולטרה ג'אנק, שנודה ולא נבוש - זה אנחנו. אז מה מוצלח, ומה חייבים לשפר?
| 2 חשיפות | 3/8
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.