נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: אוכל

20/6 0:14 שנתיים אחרי שזכה, המסעדה של פומפי עוד בועטת
כשעידן (פומפי) בושארי זכה במסעדה לשנה, מעטים האמינו שיצליח להרים מקום שיחזיק יותר מזה. שנתיים אחרי אכלנו שם מח עצם מגולגל בפוקצ'ה, סלט ענבים קפואים וניוקי בצק רבוך נפלאים, שמוכיחים שהוא לגמרי עשה את זה. עכשיו על האש: תפריט טונה אלבקור
| 2 חשיפות | 2/10
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

17/3 1:47 על אחריותכם בלבד: 4 מאכלים סקסיים לדינר של אוהבים
לילה טוב מתחיל בארוחה טובה - וגם באוכל עצמו יש דרך ליצור אווירה רומנטית וסקסית. קבלו רעיונות למאכלים סקסיים שכיף לאכול ביחד כדי להתניע ערב מלא תשוקה
| 4 חשיפות | 3/8
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

22/6 22:48 14 ארוחות צהריים מזינות לילדים
אין מה לעשות, אתם תרצו שהם יאכלו משהו מזין, הם סביר להניח יעדיפו ג'אנק. ככה זה, הורים וילדים. רגע, אמרנו שאין מה לעשות? מה פתאום, יש לנו בשבילכם שלל רעיונות למנות טעימות שגם הערכים התזונתיים שלהן סבבה, שהילדים יאהבו ללא קושי. מתאים, כמובן, גם לגדולים
| 2 חשיפות | 3/8
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

30/5 9:29 אבקת אורז קלוי
האבקה היא מרכיב הכרחי בסלטים כמו לארב או נאם טוק (המתכונים בלינק אינם טבעוניים) והיא מוסיפה למאכלים מרקם קראנצ'י וטעם קלוי. אפשר להוסיף אותה גם לקציצות ולמרקים. כמות של 3 כפות אורז תספיק ל-4 מנות של לארב. אפשר להכין כמות גדולה יותר ולשמור אותה במכל אטום לשימוש עתידי. במקרה כזה רצוי לתת לה עוד קלייהThe post אבקת אורז קלוי first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי | | 2 חשיפות | 3/8
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

30/5 9:40 אבטיח עם שאלוטס פריכים ודג מיובש
בתאילנד משתמשים בדג (בדרך כלל Snakehead fish) שהומלח ויובש בשמש במשך יום-יומיים. אם הצלחתם למצוא מוצר דומה, קנו אותו. אם לא, קחו דג טרי ושפשפו אותו במלח. הניחו על רשת במקרר למשך יממה (בלי כיסוי) ואז צלו אותו בתנור. ייבוש במקרר עובד לא פחות טוב מייבוש בשמש. אם יש לכם מכשיר ייבוש אפשר גם להשתמשThe post אבטיח עם שאלוטס פריכים ודג מיובש first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי | | 5 חשיפות | 2/10
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

20/6 2:30 34 מתכונים עם בשר טחון
מה המצרך הכי שכיח במקפיאים בישראל? לא בדקנו, אבל יש לנו הרגשה חזקה שמדובר בבשר טחון. מכל אינספור הדרכים להשתמש בו, אספנו את האהובות עלינו ביותר: מתכונים לקציצות, עראייס, אמפנדס, צ'ילי קון קרנה ועוגת כרוב, מתכוני בשר טחון עם אורז ובלי אורז - כל אחד ומה שהוא אוהב
| 2 חשיפות | 3/8
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

30/5 9:40 נֶאאם: בשר מותסס באורז דביק, שום ומלח
אחד המאכלים הכי אהובים עלי במטבח התאי הוא משהו שאף פעם לא העזתי לנסות להכין בעצמי כי חשבתי שזה מסוכן מדי. אני מתכוונת למתכונים ממשפחת הנֶאאם – בשרים שעברו התססה בעזרת תערובת של אורז דביק, מלח ושום. מעסים את הבשר בתבלינים ובאורז הדביק, אורזים בשקיות ניילון מהודקות ומניחים ליומיים-שלושה מחוץ למקרר. התוצאה היא בשר חמצמץ-מלוחThe post נֶאאם: בשר מותסס באורז דביק, שום ומלח first appeared on סאנוק, ...
עדי | | 2 חשיפות | 3/8
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

26/8 20:15 ככה מכינים אייס קפה בקיץ 2024
משקיעים 5 דקות, ומסתדרים לכמה ימים טובים
| 1 חשיפות | 3/7
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

13/6 3:21 מה גורם לשניצלון הזה לעלות כמעט 2,000 דולר?
התשובה היא שמדובר בשניצל דג, אבל לא סתם דג כי אם דג מתורבת, שנוצר במעבדה בטכנולוגיה סופר מתקדמת של שכפול תאים. אז האם מצוקת הדגה העולמית עומדת בפני פתרון? והאם מדובר במיזם שיציל את הצלופחים מסכנת הכחדה? השאלה הראשונה שצריכה להישאל היא בכלל איך הטעם. והתשובה: אנחנו עדיין לא שם, אבל נראה שזה בהחלט הכיוון
| 2 חשיפות | 3/8
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

13/6 3:31 4 מסעדות חדשות שכדאי להכיר באילת
בשנה האחרונה והמטורללת שעברה על העיר אילת, וכמובן על כולנו, בכל זאת התרחשו כמה התפתחויות קולינריות בעיר שפעם הייתה עיר נופש, ועכשיו שמה נקשר לא פחות מזה בפינוי אוכלוסייה ובטילים יד ראשונה מתימן. ובכל זאת, החיים ממשיכים: הסושי שצופה לבריכה, הבראנץ' המושלם, האיטלקית וכמובן הכשרות החדשה של אדי - רשמו אותן לפניכם
| 2 חשיפות | 3/8
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

18/8 1:08 את ראש השנה חוגגים עם השטרודל של בארי
אחרי ההצלחה הכבירה של פופ אפ הספנקופיטה של מאפיית ללוש מבארי ומאפיית לחמים התל אביבית ("התכנון היה 5 ימים אבל זה הפך לבום על קולי"), רשת המאפיות של אורי שפט נותנת במה לעוד אחד מהמאפים המפורסמים של בארי, והפעם השטרודל של פסי, יונה ומזי
| 8 חשיפות | 3/7
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

10/6 21:20 15 המסעדות החלביות הכי טובות בארץ
אם הצירוף "מסעדה חלבית" עדיין שולח אתכם לכיוון התפודים המוקרמים והפסטה עם הפטריות מקופסה של שנות ה-90, אתם חייבים לעדכן גרסה. המסעדות החלביות של היום הן כבר משהו אחר, עם תפריט מלא בירקות, דגים וגם גבינות ופסטות נהדרות. ומה עם הבשר? במסעדות שכאן למטה (רובן המכריע, אגב, כשרות) לא תרגישו בחסרונו אפילו לשנייה
| 2 חשיפות | 3/8
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

12/6 21:00 JEREM: מצאנו מתחרה ראויה לשווארמה הטבעונית האגדית
התפריט אומנם יורה לכל הכיוונים והמנות עצמן דומות מדי אחת לשנייה, אבל השווארמה (הטבעונית) שאכלנו ב-JEREM לחלוטין עברה את מבחן השווארמה שלנו בהצטיינות
| 2 חשיפות | 3/8
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

12/6 21:30 לא טסים הקיץ ליוון? כאן תרגישו לרגע בנופש
הבר-מרפסת של רביבה וסיליה הופך למיני-טברנה יוונית עם האפי האוור שווה לימים החמים, וילה מארה מציעה עסקיות משתלמות ובלא מעט מסעדות וברים משיקים תפריטי קיץ מעניינים. חדשות האוכל של השבוע
| 2 חשיפות | 3/8
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

17/6 21:34 יש לנו הרבה מה להגיד על פיצת וולקנו החדשה של דומינו'ס
וחלק גדול מזה הוא דווקא מחמאות, לפחות למי שאוהב אולטרה ג'אנק, שנודה ולא נבוש - זה אנחנו. אז מה מוצלח, ומה חייבים לשפר?
| 2 חשיפות | 3/8
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.